A way to play.

A way to grow.

FC Barcelona players

FC BARCELONA SOCCER CAMPS

FC Barcelonalla on ainutlaatuinen pelityyli, joka erottaa sen muista maailman joukkueista. Opi Barçan metodit ja pelaa kuten Messin, Xavin ja Iniestan kaltaiset pelaajat. Johtajuus, itsekuri, kunnioitus, tiimityö, vaivannäkö ja innostus – nämä arvot inspiroivat kannattajia seuraamaan Barçaa.

Pelaajille opetetaan samat tekniset harjoitukset, jotka ovat inspiroineet Messin, Iniestan ja Xavin kaltaisia pelaajia.

FC Barcelona Soccer Campin harjoitukset on suunniteltu kehittämään pelaajan pelitekniikkaa tarkasti, johdonmukaisesti ja ottelutempossa.

Pelaajat eivät vain laajenna tietämystään jalkapallon kauniista lajista, vaan myös lisäävät FC Barcelonan menetelmien tarjoamat työkalut omaan tekniseen työkalupalkkiinsa.

Taktisessa harjoitusohjelmassa tarkastellaan, miten kukin pelaaja näkee pelin. FC Barcelonan menetelmiä käyttäen pelaajat saavat kokonaisvaltaisen ymmärryksen taktiikoista, ja niiden vaikutuksesta eri pelirooleihin ja -paikkoihin.

FC Barcelonan valmentajat käyttävät ryhmäharjoituksia, joiden tarkoituksena on saada pelaajat tekemään nopeampi päätöksiä todellisissa pelitilanteissa.

Hyvältä jalkapalloilijalta vaaditaan paljon muutakin kuin loistavaa pallonhallintakykyä. Haluamme kouluttaa FC Barcelona Soccer Campillä todellisia kentän johtajia.

Leiri sisältää myös jalkapalloilijoiden fyysiseen harjoitteluun keskittyvän osuuden, jossa painotetaan kuntoharjoittelun merkitystä jalkapallossa.

REGISTER

Limited Tickets

Barça Academy
Finland

Football Camp - 1 Week

Ages 7-12       July 29th to Aug 2th

In Collaboration with

Espoon Palloseura Jalkapallo Ry

Limited Tickets

Barça Academy
Finland

Football Camp - 1 Week

Ages 13-18    July 29th to Aug 2th

In Collaboration with

Espoon Palloseura Jalkapallo Ry

Limited Tickets

Barça Academy
Finland

Football Camp - 1 Week

Ages 7-12       July 1th to July 5th

In Collaboration with

Vantaan Jalkapalloseura

Limited Tickets

Barça Academy
Finland

Football Camp - 1 Week

Ages 13-18       July 1st to July 5th

In Collaboration with

Vantaan Jalkapalloseura

PÄIVÄMÄÄRÄT JA SIJAINNIT

Espoonlahdentie 2, 02360 Espoo

Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa

UKK

UKK

Viisi harjoituspäivää FC Barcelonan virallisten valmentajien johdolla. Opi samat menestyneet menetelmät, joista Messi, Iniesta, Xavi, Piqué ja Ansu Fati syntyivät.

Pelaajille tarjotaan taukojen aikana välipalana hedelmiä, varmistaaksemme heidän jaksamisensa treeneissä.

Pelaajat saavat FC Barcelona Soccer Camp -sertifioidun diplomin leirin suorittamisesta.

FC Barcelona Soccer Campille ovat tervetulleita kaikki 7–16-vuotiaat pojat ja tytöt.

Pelaajien tulee tuoda mukanaan:

Jalkapallokengät

Oma vesipullo

Omat eväät (lounas)

FCB Camp harjoitusasu (paita, shortsit, sukat)

Ilman muuta. Ostaessasi leiriosallistumisen TicketMasterista, voit halutessasi lisätä tilaukseesi myös ylimääräisiä harjoitusasuja. 

Kyllä, valokuvapaketti on ostettavissa ensimmäiseen leiripäivään asti.

FC Barcelona Soccer Camp on viiden päivän mittainen – nuorempien ryhmä harjoittelee päivittäin klo 9.00–13.00 ja vanhempien ryhmä klo 14.30–18.30. Päätösseremonia järjestetään yleensä leirin viimeisenä päivänä.

Pyrimme parhaamme mukaan pitämään suunnitellusta aikataulusta kiinni, mutta pidätämme oikeuden muutoksiin.

FC Barcelonan viralliset valmentajat saapuvat yksinomaan leirin harjoituksia varten ja heitä avustavat paikalliset apuvalmentajat. Kaikilla valmentajilla on UEFA:n lisenssit. Monista muista leireistä poiketen, suurin osa valmentajista on tälläkin hetkellä mukana FC Barcelonan toiminnassa ympäri vuoden.

Ryhmät jaetaan iän ja taitotason mukaan. Lopullinen ryhmäjako pyritään tekemään leirin ensimmäisenä tai toisena päivänä. Pelaajia voidaan siirtää ryhmästä toiseen leirin aikana.

Kyllä, vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia. Pyydämme kuitenkin ystävällisesti vanhempia pysymään heille osoitetulla alueella, jotta harjoitukset eivät keskeydy turhaan.

Pääset ilmoittautumaan leirille verkossa TÄÄLTÄ.

Kyllä, voit ilmoittautua JONOON tästä linkistä.

Kyllä, olemme FC Barcelonan virallinen jalkapalloleiri. Leirin mahdollistaa Barcelona Training ApS., joka on FC Barcelonan virallinen yhteistyökumppani Tanskassa, Norjassa, Suomessa & Saksassa.

Palautuskäytäntö

Maksuja ei palauteta, mutta alun perin maksamasi kokonaissumma ja rekisteröinnin arvo voidaan siirtää käytettäväksi toista leiriä varten tai maksu voidaan siirtää toiselle pelaajalle (voimassa 31.12.2024 asti).

Myrskyn sattuessa leirin aikana, pelaajia pyydetään poistumaan kentältä määrätylle suoja-alueelle. Mikäli leiri joudutaan perumaan, vanhempia pyydetään hakemaan pelaajat leiripaikalta. Leiripaikalta ei löydy sisätiloja pelaajien majoittamiseksi loppupäiväksi huonon sään sattuessa.

Leirillä on paikalla lisensoitu fysioterapeutti, joka pitää FC Barcelonan Soccer Campin osallistujista huolen leirin aikana loukkaantumisten varalta.

Kaikilla leiriläisillä tulee olla oma sairausvakuutus. FC Barcelona Soccer Camp kattaa vain sairasvakuutuksen hyödyntämisen jälkeiset ylimääräiset kulut (ei kata omavastuuta).

Vanhemmat ovat vastuussa kaikista lääkärikuluista ja hoidoista, lukuun ottamatta niitä, jotka kuuluvat leirin ylimääräiseen sairausvakuutusturvaan.